Kontakt

Gregor Možina
031 775 232

ansambel.nemir@gmail.com

Ansambel Nemir

Začetki ansambla Nemir segajo v leto 2006. Delovati smo začeli kot tri in štiri članska zasedba, kar nekaj let pa delujemo kot šestčlanska zasedba z značilnim štiriglasnim fantovskim petjem.  V tej zasedbi delujemo: Gregor Možina (Mokronog)-  harmonika in vodja ansambla, Andrej Zupan (Šentjanž) – kitara in vokal, Matic Uhan (Trebnje) – kontrabas, bas in bariton, Matej Barbo (Mirna peč) – vokal in povezovalec programa, Ambrož Hočevar (Šentjernej) – vokal in trobenta in Dejan Potočnik (Šentjur) – vokal in harmonika. 

Vsak od članov pa igra vsaj en inštrument, zato smo tudi po tem malo drugačni. V teh letih smo izdali štiri zgoščenke, na vsaki pa je vsaj ena zmagovalna pesem, ki smo jo izvajali na različnih festivalih.

Že več kot 10 let vam pojemo in igramo, z vami preživimo številne dni in noči. Hvaležni smo za podporo v teh letih tako našim puncam, staršem, prijateljem in pa glasbenikom, ki so nas usmerjali strokovno na dobro in uspešno glasbeno pot. Hvala tudi vsem tistim, ki so nam namenili kritike, le-te so nas naredile še boljše!