Kontakt

Gregor Možina
031 775 232

ansambel.nemir@gmail.com

Člani

Gregor Možina

Gregor je ustanovni član ansambla in tudi vodja zasedba že vse od začetka. Igra diatonično harmoniko in skrbi, da vse teče po ustaljenih načrtih. Zadolžen je za dogovarjanje nastopov. Njegov vzornik je Lojze Slak.

Andrej Zupan

Andrej je prav tako ustanovni član ansambla Nemir. Zadolžen je za igranje kitare in petje glavnega vokala. Obiskoval je glasbeno šolo, kjer se je učil igranja klaviatur. Vzorniki ansambel Lojzeta Slaka in Fantje s Praprotna.

Matej Barbo

Matej je prav tako član ansambla Nemir od leta 2009. V ansamblu ga največkrat srečamo kot vokalista, a je mnogo več kot »samo« to. Igra diatonično harmoniko.

Ambrož Hočevar

Ambrož prepeva praktično od rojstva. Njegova pevska pot se je začela v cerkvenem zboru in se nato nadaljevala pri ansamblu Nebo. Član ansambla Nemir je od leta 2008. Ima narejeno nižjo glasbeno šolo, šest let se je učil trobento in dve leti bariton. Tuje mu ni niti igranje bas kitara. V glasbi uživa in ga le ta tudi najbolj sprošča ter pomirja.

Matic Uhan

Matic je član ansambla Nemir od leta 2009. Igra kontrabas, bas kitaro in bariton. Končal je nižjo glasbeno šolo, smer klavirska harmonika. Zgleduje se po različnih muzikantih, najbolj mu je za vzor Slavko Avsenik.

Dejan Potočnik

Dejan je k ansamblu Nemir prišel kot zadnji član. Znan je po tem, da ima najgloblji glas v ansamblu, sicer pa tudi igra diatonično in ustno harmoniko ter bobne. Je samouk, kot pravi je naravno talentiran. Vzornik mu je Lojze Slak.